Избрани Новини

Ройшин Мърфи и Айо "взривиха“ парк "Македония“

Хиляди пяха в първата вечер на фестивала "Francofolies.Благоевград” 2018

Хиляди се събраха в парк „Македония“ в Благоевград в първата вечер на четвъртото издание на „Франкофоли“ в България. За четвърта година Благоевград бе домакин на голямото музикално събитие, чийто продуцент е Община Благоевград.
Със силни емоции феновете на фестивала „Франкофоли“ посрещнаха на сцената изпълнителката с нежен глас  и  завладяващо излъчване Айо. Тя пя песни от посления си албум, както и някои от най-популярните си хитове, а меломаните пяха и танцуваха заедно с нея.  
На сцената излезе и Ройшин Мърфи. Ексцентричната гласовита певица предостави на публиката незабравимо изживяване. Изпълнителката развълнува и докосна всички със своя професионализъм и талант.
В музикалното приключение се включи и DJ Aslove. Той забавлява и раздвижи гостите на събитието с миксове на известни парчета, които звучаха от пулта му. Програмата на първата вечер на фестивала завърши DJ Feder със страхотно музикално и визуално шоу. Разпознаваемият диджей създаде изключителна атмосфера и контакт с публиката.  
Петъчната вечер бе само стартът на четвъртото издание на най-голямото франкофонско музикално събитие за България и за Балканите.
Изненадите продължават и днес, когато на сцената ще видим и чуем звезди като френския рапър Метр Гимс, талантливия и необикновен Венсан Винел, румънската звезда Инна и атрактивните Les animaux sauvages.  Музикалната програма започва в 18:30 часа в парк „Македония“, а през целия ден в центъра на града има  различни  арт ателиета, шатри и забавления за малки и големи.  
Изданието на „Francofolies“ в Благоевград е под лиценза на най-големия световен фестивал за съвременна франкофонска музика Les Francofolies.
Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)