Временна организация на движението в Благоевград за "Франкофоли“

Това е за периода от 08:00 часа на 22.06. до 06:00 часа на 24.06.2018 г.

Временна организация на движението е въведена в Благоевград в двата дни на фестивала „Francofolies. Благоевград“. По заповед на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов са предприети всички необходими мерки за безпроблемното осъществяване на движението в областния център.
Движението за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт ще бъде  спряно в двете посоки по улица „Александър Стамболийски“, в участъка от кръстовището с булевард „ Свети Димитър Солунски“ до кръговото кръстовище с улица „14 полк“ за периода от 08:00 часа на 22.06. до 06:00 часа на 24.06.2018 г. Определен е обходен маршрут, като движението ще се извършва по бул. „Васил Левски“ и ул. „Джеймс Баучер“.
Движението ще бъде спряно за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт по западната пътна лента на улица „14 полк“,  в посока от кръговото кръстовище с улица „Александър Стамболийски“, до кръговото кръстовище с улица „Свобода“  за периода  от 08:00 часа на 22.06. до 06:00 часа на 24.06.2018 г.
Движението ще се осъществява по  улица „Полковник Дрангов“, като движението се контролира от ОД на МВР-Благоевград.
Автомобили ще могат да бъдат паркирани по ул.„Александър Стамболийски“ след кръстовището с кръговото движение, като входът ще бъде от страната на бул.„Джеймс Баучер“. Ще може да се паркира и по дясната лента за движение по „14 полк“, в посока ЗМКА, както и на паркинги в близост до парк „Македония“.
Апелът е за безпрепятственото осъществяване на движението, жителите и гостите на Благоевград да бъдат внимателни и толерантни на пътя.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен