Цветан Цветанов се срещна с актива на ГЕРБ-Петрич

"Вие сте първата линия на дипломатическата и обществената комуникация с Македония", заяви той

Вече ясно очертаната европейска перспектива за Западните Балкани ще окаже положителен ефект върху трансграничното сътрудничество между Петрич и Македония. Вие сте първата линия на дипломатическата и обществената комуникация с Македония. С тези думи заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов се обърна към новото общинско ръководство и актива на ГЕРБ в Петрич по време на среща в партийния офис в града. На разговора присъстваха и областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и депутатите от ГЕРБ  Георги Динев, Александър Мацурев и д-р Емил Тончев.

В рамките на срещата Цветанов отбеляза, че благодарение на стабилността в държавата и добрата събираемост на приходите, Министерският съвет е имал възможността да отпусне допълнителни средства за реализирането на важни проекти в общината. „Днес лично се уверих, че хората в Петрич оценяват високо работата на кмета Бръчков и променения облик на града”, сподели зам.-председателят на ГЕРБ.

По време на събитието бе коментирана и актуалната политическа ситуация в страната и подготовката на структурата в Петрич за предстоящите европейски и местни избори догодина.  Пред актива на ГЕРБ-Петрич бе обявено и решението на Изпълнителна комисия на ГЕРБ, което утвърждава новото общинско ръководство с ръководител Димитър Бръчков и секретар Георги Ангелски.

На свой ред Димитър Бръчков бе категоричен, че структурата на ГЕРБ в Петрич се намира в много добро състояние. „Продължаваме обиколките си из всичките над 50 населени места на общината, защото срещите с хората са най-важни“, ангажира се кметът Бръчков.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен