Избрани Новини

Започна лятната академия за деца

Тя се провежда на открито в квартал ”Вароша” в Благоевград

При силен интерес стартира „Лятна академия”, която се провежда на открито  в квартал ”Вароша” в Благоевград. В академията се включиха много желаещи в различните занимания по интереси. Десетки деца с усмивки и много настроение взеха участие в първите уроци.
Заниманията във второто издание на „Лятна академия“ ще се провеждат всеки делничен ден от 10:00ч. до 12:00ч., и от 16:00ч. до 18:00часа, в кв. „Вароша” до 29-ти юни /петък/, включително.
Народни танци, балет, изобразително изкуство, мода и дизайн, керамика, стъклопис и декоративно-приложно изкуство са само част от заниманията предвидени за децата на Благоевград. Те бяха представени от  преподавателите Бисер Грънчаров, Даниела Механджиева, Мария Онтева, Симеон Самболийски, Полина Сатиева, Васил Георгиев, Красимира Митова, Царимира Георгиева и Гергана Михова.
Желаещите деца могат да се забавляват в организираните занимания по интереси. Те са безплатни и не е необходимо предварително записване.
Лятната  академия на открито се  организира от  Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, която предлага  различни занимания за децата на областния център.
При неподходящи метеорологични условия,  заниманията ще се провеждат в къща „Балет” в кв. ”Вароша” и зала № 5 на ЦЛТРДБ.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)