Ски център Банско предлага усещане за море в планината

Има басейни, тенискорт, минифутбол и баскетбол

През активните летни месеци ски център Банско предлага на своите гости усещане за море в планината с най-модерния спортно-релаксационен център до хотел „Стражите“.
Позициониран в едно от най-просторните и зелени места в града, комплексът, чието официално откриване бе преди 2 дни, разполага с 2 открити басейна. Водата за тях е минерална и ще се доставя всяка седмица от село Баня. Големият басейн е с размери 25 на 12 метра, като в най-плитката си част е 140 см, а в най-дълбоката – 160, докато детският е 8 на 6 метра и нивото на водата стига 60 см.
Работното време на акваторията до „Стражите“ е всеки ден от 10 до 18 часа, цените са повече от ексклузивни – 10 лв. за възрасти, 5 лв. за деца от 7 до 12 г. и левче за най-малките. Груповите билети обаче изглеждат най-изгодни. Двама възрастни с по 1, 2, 3 и 4 хлапета до 12 г. включително плащат съответно 22, 25, 30 и 35 лв. Комфортът на гостите е гарантиран от пул бар с напитки и лека храна.
Желаещите да практикуват и други спортове пък имат на разположение тенискорт (20 лв. на час), както и игрища за минифутбол и баскетбол (по 2 лв. на човек на час) с работно време от 9 до 11 и от 16 до 22 часа.  /Източник: в.„Банско Утре“/Снимка на Деня

Щрихи от Плевен