Избрани Новини

Административен съд – Благоевград проведе Ден на отворените врати

Учениците представиха симулиран съдебен процес

В Деня на отворените врати – 12.06.2018 г. от 10.30 часа ученици от Природо-математическа гимназия „Академик Сергей Корольов” - Благоевград представиха дейността на административните съдилища, видовете дела, които се разглеждат в Административен съд – Благоевград, начина на образуване, разпределение и движение на делата. Учениците представиха и симулиран съдебен процес по касационно наказателно-административен характер дело по Закона за движението по пътищата.
На учениците бяха връчени сертификати за участие в симулирания съдебен процес по касационно наказателно-административен характер дело и презентацията на тема „Дейността на административните съдилища”, по повод инициативата „Ден на отворените врати”.
Удостоверения за участие в Образователна програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури”, проведена през учебната 2017/2018 година, бяха връчени и на всички ученици от 9-ти и 10-ти клас на Природо-математическа гимназия „Академик Сергей Корольов” – Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов