Избрани Новини

Равносметката: 2 убити и 4 ранени при 3 катастрофи в Благоевградско

Водач от Испания се блъсна в скат

През изминалите дни на територията на ОДМВР Благоевград са реализирани следните пътнотранспортни произшествия:

- Около 11:50 часа на 8.06.2018 г. на кръговото кръстовище, образувано от бул. „Св.Св. Кирил и Методий“ и ул. „Владо Черноземски“ в Благоевград, правоспособната (два месеца стаж) К.Ч. (18 г.), управлявайки лек автомобил „Рено Меган Сценик“, блъска неправилно преминаващ непълнолетен велосипедист. След преглед в ЦСМП Благоевград той е изписан за домашно лечение с болки и оток на дясна гривнена става. На водачката е съставен АУАН по ЗДвП.

- Около 16:00 часа на 10.06.2018 г. испанският гражданин Ф.К. (69 г.) управлявайки лек автомобил „Рено Меган“, движейки се по ПП1 Е79, на десен завой губи управление над автомобила, навлиза в насрещната пътна лента, излиза извън пътното платно и се блъска в скат. В резултат на инцидента са ранени водачът, който е със счупен прешлен в областта на кръста, и неговата съпруга, която е с травма на прешлен в гърба. И двамата са без опасност за живота.

- Около 18:00 часа на 10.06.2018 г. на кръстовището, образувано от ул. „Яне Сандански“ и ул. „Броди“ в Благоевград, правоспособният И.Т. (66 г.) от Благоевград, управлявайки лек автомобил „Пежо 206“, при извършване завой наляво отнема предимството на лек автомобил „Фоксваген Голф“, в резултат на което двата автомобила се блъскат. В инцидента са пострадали возещите се в пежото – на предна дясна седалка 67-годишен мъж и возещата се на дясна задна седалка 56-годишна жена, които на по-късен етап са починали от раните си в МБАЛ Благоевград. Пострадал е и возещ се на предна дясна седалка в другия автомобил мъж, който след преглед в ЦСМП Благоевград е освободен с фрактура на дясна гривнена става, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)