Избрани Новини

Отборът на КЦМ 2000 ГРУП спечели WINBET шампионска лига по мини футбол /снимки/

Символично те връчиха купата на заместник-кмета Георги Титюков

Отборът на КЦМ 2000 ГРУП спечели WINBET ШАМПИОНСКА ЛИГА по мини футбол, това обявиха футболистите днес по време на пресконференция в заседателната зала на Община Пловдив.

Символично те връчиха купата на заместник-кмета Георги Титюков и направиха няколко снимки за спомен. Пожелаха си да се върнат наесен с купата на Европа, която ще се играе от 3 до 6 септември в Словения.

Сега им предстоят и усилени тренировки през лятото.

Турнирът беше организиран от Българска асоциация мини футбол /БАМФ/, като на финала, проведен в Самоков на 2 и 3 юни, КЦМ 2000 ГРУП победи софийския ЛЕВ ИНС с 7:3. Това е първа републиканска титла за КЦМ и трета за Пловдив, след като през 2013 и 2014 я спечели VIP DENT.

Отборът се състезава от 3-4 години в градската лига, като капитанът им Веселин Филипов не пропусна да отбележи, че благодарение на Община Пловдив, която е създала перфектни условия за тренировки и състезания на спортната зона на Младежкия център, където теренът е най-добрият те са успели да постигнат едно добро ниво и да спечелят този трофей след сериозна конкуренция.

Отборът е съставен от служители на КЦМ.

„Победата ще се помни дълго, изпъкнаха с голям колективен дух и това им помогна много“, заяви Борислав Александров от БАМФ.

След срещата футболистите от КЦМ 2000 ГРУП стартираха обиколка на града с открит автобус.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов