Избрани Новини

Убиха избягалия затворник Владимир Пелов

Крими

06-06-2018, 07:52

Снимка:

МВР

Автор:

Ани Валентинова

Всичко от Автора

Идентифицираха трупа

Избягалият от Централния софийски затвор Владимир Пелов е бил убит при престрелка в Ботевград. Източници на "България утре" потвърдиха, че трупът вече е идентифициран и е на Пелов. 

Инцидентът е станал снощи около 23.00 часа. В престрелката са участвали двама мъже. По непотвърдена информация единият е Пелов, а другият е известен в града с криминалното си минало Марио Панчев. Панчев е приет в „Пирогов“ в много тежко състояние. В момента е в реанимация, след като лекарите са го оперирали. На мястото на убийството в момента се извършва оглед. До момента са открити над 6 гилзи и два пистолета. По първоначална информация двамата са стреляли един срещу друг.

Владимир Пелов избяга заедно със съучастника си Радослав Колев през централния вход на Софийския затвор, след като стреля с пистолет по охраната. А на 2-ри юни в Ботевград бе проведена полицейска акция в търсене на избягалия затворник. Последният сигнал, че Пелов се крие в Ботевград, е подаден преди 3 дни.
"В събота беше направена поредната полицейска операция по издирването на Пелов. Беше получен сигнал, че Владимир Пелов се укрива на територията на изоставена постройка в центъра на Ботевград ", заяви Христо Терзийски от Главна дирекция "Национална полиция".



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)