Ден до началото на Jumaya Stage Festival в Благоевград

Официалното откриване е на 1 юни от 18:00 часа

Само ден остава до първия по рода си в Благоевград Jumaya Stage Festival. Официалното откриване на двудневното събитие ще бъде на 1 юни от 18:00 часа с  Rockids&The little’s. Музикалният фест ще продължи и на 2 юни, като ще бъде допълнен от много изненади. Паралелно, в пространството пред Stage bar и Райфайзен банк, Арт фест ще допълва обстановката с ръчно изработени творения.

В поредното голямо събитие, подкрепено от Община Благоевград, жители и гости на града ще могат да чуят хубава музика и да се докоснат до интересни артисти.

В първата фестивална вечер на сцената излизат още NU/ANCE  и P.I.F.  Във втората вечер - 2 юни (събота), отново от 18.00 часа, публиката ще види ФаРок, Skitnicks, Wickeda и JEREMY. В музикалното предизвикателство ще се включат "The Littles" и "Rockids" от Presto-Rock & Classic school и "FaRock" от вокално студио ФаДиез. По време на втория фестивален ден ще се проведат уъркшопи като вокален уъркшоп за деца и възрастни, занимаващи се с рок музика, воден от вокалния педагог Евгени Господинов и дръм съркъл уъркшоп, воден от музикантите BunyVerse и Piero Epifania.

В артбазара ще вземат участие „Етиопска приказка“ с нейния автор Владимир Караджов, "Моите 17" и Мартина Геренска, Amalgama, Jelevi Jewellery, Авторски кукли на Оля Матарова, Mono Art, Lust for Life est.2013, BioCali , HARTIЯ, Lina, Люба Попова от Amalgama и други.Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия