Избрани Новини

Ина Крейн отново в Благоевград

Представя сборници с разкази и приказки

По покана на библиотеката при НЧ "Н.Вапцаров" в Благоевград пристига писателката Ина Крейн. Тя ще представи днес от 17.30 часа новите си книги - сборника с разкази и приказки "Аромат на Южен вятър" и "Мисли без плът" - книга с притчи, афористични мисли и тристишия. Книгите на авторката са в стила на балканския магически реализъм и съчетават вълшебството и красотата на балканското с общочовешкото.

Ина Крейн (Илияна Каракочева) е съвременна българска писателка, автор на няколко сборника с разкази и романи на балканска тематика. („Балкански ветрове“, „Родници“, „Хазнатар“, „Сладко от маслини“ и др.). Носител е на награди в национални и международни конкурси. Занимава се с редакторска, консултантска и преподавателска дейност.

Най-новите ѝ книги са сборник с разкази и приказки „Аромат на южен вятър“ и „Мисли без плът“, в които авторката преплита притчи, приказки, разкази, афористични мисли и тристишия за душата, милосърдието, прошката. По част от произведенията са създадени и авторски рисунки (изображения на мисли), които ще бъдат показани по време на представянето на творбите.

 

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов