Избрани Новини

Голям спортен празник за първокласниците в СУ "Иван Вазов"

Водещ на състезанието бе DJ Бате Иво с помощници класните ръководители

В СУ "Иван Вазов" специалистът по здравни грижи към училищния кабинет – Цецка Вълкова, закри с голям спортен празник проекта си "Ролята и отговорността на медицинската сестра за опазване здравето на първокласниците при тяхната адаптация в училище".

В началото тя се обърна към тях, като им напомни за големия труд, който са положили през годината. Благодарение на преподавателите си: г-жа Стела Кръстева, г-жа Маргарита Нейкова, г-жа Силвия Георгиева, г-жа Вили Атанасова, г-жа Елка Станчева, г-н Олег Маринов, са станали грамотни, смятали са много, научили са се на ред и дисциплина.

Водещ на състезанието бе DJ Бате Иво с помощници класните ръководители. Дворът на училището бе огласен от звънкия смях на децата, много музика и танци. Въпреки жаркото слънце те показаха завидни спортни умения и ентусиазъм. Състезаваха се както момичета срещу момчета, така също и клас срещу клас. Разбира се имаше победители и победени, но хубавото настроение и емоции се виждаха по грейналите лица на децата и желанието им празникът да не свършва.

"Накрая всички в хор отговориха с мощно „Да“, че им харесва в училище, че това е тяхното училище и в СУ "Иван Вазов" са намерили своя втори дом. Тези отговори няма как да не ни радват. Те показват, че мисията на всички нас е изпълнена успешно. Награди, осигурени от Здравния отдел на Община Плевен, получиха всички класове", информират от училището.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов