Избрани Новини

В Банско блъснаха на заден пешеходка

4 катастрофи със седмина ранени през уикенда в Пиринско

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП през уикенда:

- На 18.05.2018г. около 15:55 часа лек автомобил „Мицубиши“ с 18-годишен водач от Банско, движейки се на заден ход по ул.“Ген. Стилян Ковачев“ в Банско, е блъснал 81-годишна жена от града. С охлузна рана на дясната ръка и охлузна рана на лявото коляно е пострадала пешеходката, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

- На 19.05.2018г. около 10:15 часа в района на кръстовище между ПП1 Е-79 и път 108 в посока Петрич е станало ПТП, при което лек автомобил „Опел Астра“ с 41-годишна водачка от с.Плоски, на ляв завой отнема предимството и блъска товарен автомобил „Мерцедес“ с 42-годишен водач от Петрич, движещ се в посока от Петрич към Мелник. В резултат на инцидента са пострадали  водачката на лекия автомобил „Опел“, 21-годишна жена и 50-годишен мъж, и двамата от с.Плоски, пътуващи в лекия автомобил „Опел Астра“, като мъжът е освободен за домашно лечение, а двете жени са настанени за лечение в МБАЛ-Сандански.

- На 20.05.2018г. около 16:00 часа на ПП1 Е-79 в района на с.Бело поле лек автомобил „Рено Меган Сценик“ с 69-годишен водач от гр.Банкя, движейки се в посока от Благоевград към Дупница, се отклонява вляво по посока на движението и се удря в метална конструкция на неизползваем контролно-пропускателен пункт. С разместени прешлени и без опасност за живота е пострадал водачът на автомобила, а с луксация на лявото рамо е пострадала 55-годишна жена от София, пътуваща в автомобила.

- На 20.05.2018г. около 17:15 часа на кръстовище, образувано от ул.“Илинден“ и бул.“Св.Св.Кирил и Методий“ в Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Форд Фокус“ с 47-годишен водач от Благоевград, при завой наляво блъска 40-годишна жена от Благоевград. Пострадалата е с охлузване на ляв глезен.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов