Избрани Новини

АУБ изпраща своите абсолвенти

204 бакалаври от 22 държави ще получат дипломите си

204 бакалаври от 22 държави ще получат дипломите си днес пред свои близки, преподаватели, официални лица и представители на бизнеса. Двадесет и четвъртият випуск на АУБ ще бъде поздравен от Екатерина Захариева, заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на външните работи. На церемонията дипломи ще получат и завършващите магистърската програма по бизнес администрация за ръководни кадри на АУБ в София.

Почетен оратор на тазгодишната церемония е Росица Заимова, възпитаник на АУБ (випуск 2011 г.), класирана сред най-добрите 300 млади лидери от 34 държави в Европа в класацията на Форбс за Европа „30 под 30“ през миналата година. Тази година половината от завършващия випуск са българи, а останалите идват от държави като САЩ, Русия, Албания, Монголия, Нигерия и Виетнам.

Ася Минкова ще поздрави колегите си - абсолвенти, а реч от името на завършващите Магистърската програма по бизнес администрация за ръководни кадри ще произнесе Ирена Мачева. Приветствия към випуска ще поднесат също д-р Стивън Съливан, президент на АУБ, и Андрю МакКлеърн от Посолството на САЩ в България.Церемонията ще се проведе в кампуса на Американския университет в България пред Студентски център „Америка за България“ от 10:30 часа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов