Избрани Новини

Фондация „ Пловдив 2019“ организира обучение за доброволци

Мисия Пловдив

18-05-2018, 08:48

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Събитието ще се проведе с идентична програма и в двата поредни дни и позволява на всеки, който има желание, да избере в кой от двата дни да се включи

Безплатно практическо обучение за доброволци на 18 и 19 май организира фондация „Пловдив 2019“ в новото пространство за култура СКЛАД, ул. „Екзарх Йосиф“ 16. 

Програмата включва провеждането на работилница за визуализиране на идеи, в която участниците ще имат възможност да научат техники за презентиране на идеите си чрез изображения. Ще използват силата на образите, за да разберат как по-добре да се изразяват чрез грабващи вниманието илюстрации. Как функционира визуалното мислене и как да приковават вниманието на аудиторията си ще са другите теми в обучението. Входът и за двата дни е свободен без ограничения във възрастта и професията на желаещите да участват.

Работилницата през първия ден ще се състои от 15.00 до 17.30 часа, а на 19 май от 10.30 до 13.00 часа.

Събитието ще се проведе с идентична програма и в двата поредни дни и позволява на всеки, който има желание, да избере в кой от двата дни да се включи. Обучител ще е експертът по графично и творческо мислене Светла Тодорова, която е дипломиран сугестопедагог с 10 годишен опит в областта. По време на практическите занимания тя ще представи на участниците нетрадиционни методи за презентиране и достъп до голям набор материали за графично изобразяване, също и техники за „превод“ на абстрактни съдържания в образи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов