Избрани Новини

На добър час, абитуриенти на Благоевград!

Заместник-кметът на Благоевград Христина Шопова пожела успех на Випуск 2018

Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина Шопова и председателят на ОбС Радослав Тасков пожелаха успех и светло бъдеще на завършващите абитуриенти Випуск 2018. Зрелостниците се събраха пред зала „22 септември“, където си направиха общи снимки, след което с широки усмивки и знаковата табела „Аз обичам Благоевград“ се отправиха към LARGO MALL. На входа на търговския център те бяха посрещнати тържествено от Биг Бенд -  Благоевград, което допринесе за празничното настроение на завършващите ученици и техните учители. За гостите на коктейла специално бе постлан червен килим, по който те преминаха.

„За мен е чест да ви поздравя от името на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов. Много мислех какво да ви кажа и реших това да бъде само едно - да помните винаги този момент! Помнете града, огледайте се и запомнете своите съученици и винаги си помагайте! Тези приятелства, които сте създали, ще останат вечни и непреходни. Оттук, колкото и клиширано да звучи, започва истинският живот, но вие не се плашете -  мечтайте, сбъдвайте мечтите си, защото можете! Вие сте умни, интелигентни! Пожелавам ви „На добър час“, каза в част от приветствието си зам.кметът Христина Шопова.

По време на празничния прием бяха поднесени изненади на зрелостниците от Випуск 2018.

Председателят на Общинския съвет-Благоевград Радослав Тасков също отправи своите пожелания към завършващите за здраве и успешна реализация.

Тържеството съвпадна с рождения ден на един от абитуриентите, който получи подарък - таблет. Всички присъстващи получиха и значки с надпис „Аз обичам Благоевград - Випуск 2018“ с логото на Община Благоевград. Тържеството беше наситено с положителни емоции и добро настроение.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)