ОФК "Пирин" иска промяна на часа на срещата-реванш с "Витоша"

Искането е заради очакваното затопляне според синоптиците

ОФК Пирин официално поиска промяна на часа на срещата реванш с Витоша Бистрица в Благоевград:

"Уважаеми колеги,
Във връзка с настъпването на решителната част от първенството на Първа Лига и предстоящите баражи за разпределяне на крайното класиране, бихме искали да променим началния час на срещата реванш за разпределение на 13-то и 14-то място между ОФК Пирин ЕООД Благоевград и ФК Витоша Бистрица, предвидена за 21.05.2018 от 17:30, за възможно най-късен час. Предвид решителността на двубоя, зрителския интерес и високите температури по това време в Благоевград, както и очакваното затопляне според синоптиците, смятаме, че е в оптимален интерес двубоят да се проведе в по-късен час.
Наясно сме, че една промяна на часа на двубоя ще наложи и промяна на часа за срещата за разпределение на 11-то и 12-то място между ФК Етър В.Търново и ФК Дунав Русе, като настоящото писмо ще бъде изпратено и до тях, с надеждата за писмен отговор и разбиране, искането ни да бъде удовлетворено.
Смятаме, че така поставената молба е в интерес на футбола и в частност най-важният му фактор – привържениците на играта и футболистите".Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"