Избрани Новини

Броени часове до срещата с проф.Стефан Данаилов

Събитието ще се състои от 15.00 часа в камерната зала на театъра

Броени часове остават до представянето на автобиографичната книга на проф.Стефан Данаилов.  Събитието ще се състои от 15.00 часа в камерната зала на ДТ „Никола Вапцаров“. Представянето на известния български актьор с над 150 роли в киното, театъра и телевизията ще направи българският журналист и телевизионен водещ Георги Тошев.

Книгата е една от най-продаваните от началото на нейното издаване. „Романът на моя живот“ е написана в съавторство с Георги Тошев. В рамките на Международния театрален фестивал „Тара – ра- бумбия“ проф.Данаилов и Георги Тошев ще разкрият интересни моменти от произведението. Това ще бъде и своеобразен преход към премиерата на филма „Монолог“. Документалната продукция представя любимия актьор и припомня някои от най-известните му роли. В него са включени кадри и фотографии от личния архив на артиста и от фонда на Българската национална филмотека /БНФ/. Сред тях са ценни документални кадри, заснети през 60-те и 70-те години по време на снимките на "На всеки километър", "Иван Кондарев" и други филми, превърнали се в класика.

Срещата е отворена  и всеки ще има възможност да зададе своите въпроси и да се докосне до един от най-големите актьори на България.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)