Избрани Новини

В Деня на Европа МГЕРБ в Пловдив проведе традиционната си инициатива

Мисия Пловдив

09-05-2018, 19:55

Снимка:

МГЕРБ Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Посланието на инициативата бе да се припомни, че европейското развитие на България е без алтернатива

Младежката организация на Политическа Партия ГЕРБ в Пловдив реализира традиционната си инициатива по повод 9 май - Денят на Европа. Младежите поздравиха гражданите и гостите на града със специално изготвени за целта брошури, съдържащи информация за събитията от 09.05.1950 г., Европейския съюз и ролята на България в него.
Инициативата на Младежи ГЕРБ Пловдив-град се осъществи в реконструираната по европейска програма Цар Симеонова Градина. Мястото бе придобили изключителна популярност Пеещи фонтани, които в последните години се превърнаха в емблема за града и изключителен пример за европейската солидарност. Посланието на инициативата бе да се припомни, че европейското развитие на България е без алтернатива.
„Радостен съм, че пловдивчани са толкова положително настроени към европейската идея и дават висока оценка на изграденото с помощта на европейската солидарност. Гордея се, че съм гражданин на България, която е част от Европейския съюз - най-демократичният и най-социален политически съюз в света, с най-мощната икономика! Честит ден на Европа!”, заяви Мирослав Тенев от ръководството на МГЕРБ Пловдив-град.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов