Избрани Новини

За кой ли път! На пешеходна пътека на заден ход блъснаха в Петрич пешеходка

С оток на лявата скула е пострадала 81-годишната жена

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП през почивните дни:

- На 4.05.2018г. около 19:00 часа по пътя между с.Мосомище и гр.Гоце Делчев  лек автомобил „Сузуки Витара“ с 22-годишна водачка от гр.Гоце Делчев, изпреварвайки на дясна крива лек автомобил „Опел Вектра“, връщайки се в напуснатата лента, не оставя достатъчно разстояние от изпреварвания лек автомобил „Опел“, блъска се в него и излиза вдясно от пътя, след което се блъска в еластична ограда и се преобръща извън пътното платно. Без опасност за живота е пострадала водачката на лекия автомобил „Сузуки“, която е настанена за лечение в МБАЛ „Гоце Делчев“

- На 5.05.2018г. около 06:00 часа на ул.“Освобождение“ в Благоевград лек автомобил „Лада“ с 23-годишен водач от с.Изгрев, поради възникнала техническа неизправност, се отклонява вдясно и се удря в паркиран лек автомобил „Опел Астра“. В резултат на инцидента, с травма на носа, е пострадал 41-годишен мъж от Благоевград, пътуващ в лекия автомобил „Лада“.

- На 5.05.2018г. около 14:15 в района на ул.“Пощенска“ и ул.“Беласица“ в Петрич лек автомобил „Опел Комбо“ с 30-годишен водач от с.Първомай, общ.Петрич, извършвайки маневра, назаден ход е блъснал 81-годишна жена от Петрич, пресичаща пътното платно зад автомобила. С оток на лявата скула е пострадала пешеходката.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов