Общински структури на ПП ГЕРБ проведоха отчетно-изборни събрания

Състояха се в Хаджидимово, Симитли и Кресна

Общинските структури на ПП ГЕРБ в Хаджидимово, Симитли и Кресна проведоха редовни отчетно-изборни събрания.
В Хаджидимово гости на събранието бяха депутатите от ПП ГЕРБ д-р Емил Тончев и Александър Мацурев. По време на срещата Александър Мацурев коментира законодателната работа на парламентарната група на ГЕРБ през изминалата година, както и с успешното управление на българското правителство, и лично на премиера Борисов. Той покани членове на организацията да гостуват в парламента, за да се запознаят отблизо с дейноста на народните представители. Пожела на избраното ръководство на организацията в Хаджидимово успех и по-добри постижения на предстоящите местни избори догодина. Винаги могат да разчитат на моето съдействие и подкрепа. С най-много гласове общинската структура гласува доверие на Кирил Пасков.
В Кресна гост на събранието беше Георги Динев, народен представител от област Благоевград. Общинското ръководство представи отчет на дейноста за изминалия мандат и начерта приоритетите и целите за бъдещото развитие на структурата. По време на гласуването делегатите гласуваха пълно доверие на досегашното ръководство и си обещаха да работят още по-усърдно.
Общинската структура на ПП ГЕРБ в Симитли също проведе отчетно-изборно събрание, на което гост бе депутатът Стефан Апостолов. Досегашното ръководство представи своя отчет за дехноста през предходния мандат, а по време на гласуването делегатите гласуваха пълно доверие на досегашня общински лидер Лиляна Айкова.
Предстои утвърждаване на номинациите от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен