Избрани Новини

Победният марш на пианистите от Банско продължава

Александра Полежанова и Ива Дурчова - с награди!

БНР-Радио Благоевград обяви в ефир дългоочакваното класиране на участниците в Осмия конкурс за млади таланти „Звезди в радиото - 2018”.
Чакането си струваше! Специалната награда на БНР-Радио Благоевград е присъдена на Александра Полежанова, а наградата на Община Благоевград в раздел „Инструменталисти” – на Ива Дурчова. Заслужените високи награди са плод на общите усилия, неуморен труд и ентусиазъм на момичетата и на тяхната учителка Марина Иванова.
С постиженията на Школата по пиано, Читалище „Никола Вапцаров” Банско излиза от обичайния диапазон на участия на самодейци в различни формати на фолклорните жанрове. Високо оценяваните представяния на малките ни пианисти на национални и международни конкурсни сцени трасират пътя на успеха и на прохождащите в клавирното изкуство.
Следващото предизвикателство пред музикалната педагожка Марина Иванова и ученичката й Александра Полежанова е да подготвят брилянтно изпълнение на музикална творба, защото Специалната награда на БНР-Радио Благоевград е професионален звукозапис в Музикално-продуцентски комплекс на Радио Благоевград.Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден