Избрани Новини

Три катастрофи с петима пострадали през уикенда в Благоевградско

Повечето инциденти са поради несъобразена скорост

На територията на област Благоевград станаха следните ПТП по време на великденските празници:

- На 5.04.2018г. около 19:35 часа в района между гр.Сандански и ГКПП-Кулата, лек автомобил „Крайслер“ с 29-годишен водач от Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза вдясно от пътното платно, блъска се в еластична ограда и се преобръща в крайпътна канавка. При инцидента са пострадали водачът на автомобила, който е с охлузни рани по тялото и пътуващите в него 21-годишен мъж от Сандански, който е с фрактура на израстък на прешлен и 25-годишен мъж от Сандански, който е с охлузни рани по тялото.

- На 6.04.2018г. около 13:30 часа на кръстовище, образувано от ул.“Осогово“ и ул.“Малешево“ в Благоевград, лек автомобил „Форд Ескорт“ с 49-годишна водачка от Благоевград отнема предимството и блъска лек автомобил „Мерцедес“ с 32-годишен водач от Благоевград. Нанесени са материални щети.

- На 8.04.2018г. около 19:00 часа на ул.“Христо Ботев“ в Разлог лек автомобил „Форд Маверик“ с 50-годишна водачка от Разлог, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза встрани от пътя и се блъска в отводнителна канавка. С фрактура на носа е пострадала водачката на автомобила, която е настанена за наблюдение в МБАЛ-Разлог.

-На 9.04.2018г. около 14:40 часа на ПП1 Е-79 в района на гр.Сандански лек автомобил „Рено Клио“ със 72-годишен водач от Сандански, извършвайки обратен завой, без да пропусне движещ се в посока с.Кулата лек автомобил „Мерцедес“, създава предпоставка за настъпване на ПТП, при което лекият автомобил „Мерцедес“  удря странично лекия автомобил „Рено“. С фрактура на ключица и ребро, но без опасност за живота е пострадал водачът на лекия автомобил „Рено Клио“.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)