Избрани Новини

Български капитан е начело на първото плаване на най-големия кораб в света (видео)

Кораб Symphony of the Seas е най-новото чудо на круизната индустрия през 2018 г.

Плаващият град „Symphony of the Seas” направи своя дебют на 24 март 2018 г., като отплава от корабостроителницата Сейнт Назар, където е бил построен, съобщиха от kruizi.bg.
Капитанът, който управлява кораба, е американецът Rob Hempstead, a помощник-капитан е българинът кап. Румен Йовчев от Варна.
Корабът се отправи към Барселона и пое своето първо официално пътешествие на 31 март. „Симфония на моретата“ е най-големият кораб в света, чието тегло надвишава това на всеки друг круизен кораб строен досега. Със своите 18 палуби той почти достига дължината на небостъргача Empire State Building в Ню Йорк. Корабът разполага с 2,774 каюти, тежи 228, 081 тона и е с капацитет от 6 680 пасажери. Международен екипаж от 2200 души от 77 държави в света се грижи за това уникално преживяване и перфектна ваканция.
Symphony of the Seas е най-новото 25-то попълнение на компанията Royal Caribbean и впечатлява не само с размерите си. На борда има богата гама от превъзходни ресторанти с интернационална кухня, барове и клубове.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов