Избрани Новини

Включиха Историческия музей в Разлог в официалния интерактивен гид на България

Той e част от международна мобилна платформа iLove

Историческият музей в Разлог е включен в официалния интерактивен гид на България - iLoveBulgaria.

iLoveBulgaria /https://ilovebulgaria.eu/ e част от международна мобилна платформа iLove и представя различни културни забележителности, туристически атракции и места за настаняване, заведения и съпътстващи услуги като използва най-модерни технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия. В него са включени 100-те национални обекта, а идеята е да бъде надграждано с още новости.
От началото на месец март към интерактивния гид на България е включен и Историческия музей в Разлог. iLoveBulgaria обединява усилията на Министерството на туризма, общини, фирми и туристи. Целта е осигуряване на многоаспектна полезна информация и реклама на страната ни като целогодишна туристическа дестинация.
Платформата е с мобилно приложение iLoveBulgaria, което е лесно достъпно през Google Play и App Store за iPhone. Участието на музея в платформата е безплатно. Без заплащане използват приложението и туристите.
С приложението iLoveBulgaria се получава навигация до обектите, пълна текстова, снимкова и видео информация за тях, качествена визуализация, възможност за участие в игри и томболи с награди.
На входа на всички включени обекти има информационна табела с логото на iLoveBulgaria със специално генериран QR код, който чрез сканиране с мобилен телефон дава пълна и точна информация за избрания обект.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)