Избрани Новини

Гледаме новия филм на Николай Волев "Извън пътя“

Ще се проведе среща с автора-режисьор

Създателят на едни от най-култовите български филми Николай Волев ще представи новата си продукция „Извън пътя“ и в Благоевград. Днес  сценаристът-режисьор ще се срещне с почитателите на филмовото изкуство от  17.15 часа в кино CINEMAX.
Творческата биография на Николай Волев обхваща документални и игрални филми, привлекли милиони зрители у нас и в чужбина. Сред тях са ленти като „Двойникът“, „Господин за един ден“, „Дом №8”, „Да обичаш на инат“, „Маргарит и Маргарита“. В „Извън пътя” Николай Волев разказва историята на успешен в миналото драматург, изгубил творческото си вдъхновение и тръпката от брака. Често броди с джипа си сред красотата на българските планини и по време на един от преходите застаряващият творец среща прелестна муза. Близостта между 55-годишния Стефан и 19-годишната Салия, която търси душата си без посока, прераства в силна привързаност. Платоничната им връзка се движи по ръба на бръснача и причинява дълбоко страдание на дългогодишната предана съпруга на драматурга, актрисата Лидия.
Сценарист на продукцията е Николай Волев, а в ролите зрителите ще видят Деян Донков, Аня Пенчева, Сали Ибрахим.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)