Избрани Новини

Разследват извършено изнасилване на 15-годишно момиче

В качеството на обвиняем е привлечен Я. Тренчев

Районна прокуратура – Благоевград е образувала досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 152, ал. 2, т. 1, вр. ал. 1, т. 2 от Наказателния кодекс, съобщиха от пресцентъра й.
С постановление на разследващия орган в качеството на обвиняем е бил привлечен Я. Тренчев за това, че за времето от 14 ч. до 16 ч. на 23.03.2018 г., в таванско помещение, находящо се на ул. „Шар планина“ в Благоевград, се съвкупил с непълнолетно лице от женски пол. Той принудил момичето към това със сила, като му нанесъл удари по главата и тялото, притискал го и го скубел за косата.
Петнадесетгодишната ученичка била приятелка на дъщерята на извършителя на престъпното деяние и на неговата съпруга. Тя отишла в дома им, за да си вземе два суитчъра, които била дала назаем.
Възползвайки се от това, че са сами, Тренчев й заявил, че днес ще правят това, „което е трябвало отдавна да направят, т.е секс“. Пострадалата отказала на предложението му, но това не го спряло. Въпреки оказаната съпротива мъжът я изнасилил.
Днес, 26.03.2018 г., Районна прокуратура – Благоевград е внесла в съда искане за мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия Тренчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)