Избрани Новини

Гимназията по транспорт в Разлог чества 55 години

Грамоти за заслуги бяха връчени на ученици и учителя Елена Кисова

Гимназията по транспорт в Разлог отбеляза тържествено 55-години от създаването си. Празникът се проведе в Актовата зала на училището и бе отбелязан като Ден на постиженията и Празник на проектите, от които превес има Проект „Семейство - училище - общество: знаещи, можещи, успешни“.
Събитието уважиха зам.кметът по социалните дейности в Община Разлог инж. Венцислав Гърменов, началникът на РИО-Благоевград Ивайло Златанов, Христина Манова-директор на Исторически музей-Разлог, директори на училища, ученици, родители, приятели на училището. Грамоти за заслуги бяха връчени на ученици и учителя Елена Кисова. В празничния ден се изявиха всички клубове на училището и представиха кулинарна изложба на клуб „В градината на разнообразието“ с ръководителл инж.Елена Кисова; информационна кампания „Живей и се забавлявай безопасно“ на клуб „Сексуално и репродуктивно здраве“ с ръководител Мария Милина; тържествен концерт на сцена на участниците от клуб „С мама пея и танцувам“ с ръководител Христина Попова; оформяне на Стая за родителите от клубовете за работа с родители с ръководители Искра Горелска и Татяна Тинчева; Етнографска изложба съвместно с Историческия музей в Разлог от клуб „Етнография“ с ръководител Велко Ковачев; Спортни състезания за учениците от клуб „С татко обичам да спортувам“ с ръководител Симо Страхилов; празничен брой на вестник „Училищен будилник“ от запалените журналисти с ръководител Десислава Калоянова.
Професионалната гимназия по транспорт,гр. Разлог предоставя избор от 4 професионални направления и подготвя конкурентноспособни кадри с трета професионално-квалификационна степен в сферата на транспорта и икономическите дисциплини. От 2011 г. работи по международни образователни проекти. Сегашното ръководство и колективът на гимназията реализират и други проекти и национални програми за развитие и усъвършенстване на материално-техническата база, за удовлетворяване на интересите на учениците, желанията на родителите и динамиката на пазара на труда.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)