Избрани Новини

Шофьор блъсна две момчета и избяга

И двамата са с леки наранявания

На територията на област Благоевград през уикенда станаха следните ПТП:

- На 16.03.2018г. около 10:00 часа на ул.“Тодор Александров“ в гр.Гоце Делчев, лек автомобил „Хюндай“ с водач Д.К. /64г./ от с.Илинден, общ.Хаджидимово, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, блъска две момчета на 10 и 13 години от гр.Гоце Делчев. Водачът на автомобила не изпълнява задълженията си на участник в ПТП и напуска местопроизшествието, като след проведени издирвателни мероприятия е установен. С натъртване на десен крак е пострадало 10-годишното момче, а с натъртвания по тялото е пострадало 13-годишното момче, които след оказана медицинска помощ са освободени за домашно лечение.

- На 16.03.2018г. около 09:10 часа на ул.“Октомврийска“ в Симитли 46-годишен водач на товарен автомобил „Пежо Боксер“ е пострадал, след като, спирайки за престой, без да спази необходимите мерки автомобилът да не се приведе в движение, същият потегля на заден ход, излиза извън пътя и се блъска в ограда на частен двор. Водачът на автомобила е пострадал, след като се опитал да го спре и е затиснат между отворената предна лява врата на автомобила и метален стълб от оградата. Същият е настанен  за лечение в МБАЛ – Благоевград с излив на белия дроб и без опасност за живота.

- На 18.03.2018г. около 10:05 часа на ПП1 Е-79 в района на гр.Сандански, лек автомобил „Гранд Чероки“ с 46-годишна водачка от Благоевград навлиза в лентата за насрещно движение, излиза вдясно от пътя и се удря в крайпътно дърво. С фрактура на раменна кост е пострадал 51-годишен мъж от Благоевград, пътувал в автомобила.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)