Избрани Новини

Банско се присъединява към "Великден за всеки"

Започва третото издание на националната кампания

Община Банско се присъединява към третото издание на Националната кампания „Великден за всеки", която се организира под патронажа на омбудсмана на Република България.

По време на кампанията „Великден за всеки" - ,,Дари празник на баба и дядо" ще се събират средства или хранителни продукти, които със съдействието на социален патронаж - Банско и доброволци ще бъдат раздадени в седмицата преди Великден на възрастните хора. Парите ще се обърнат във ваучери за храна, всеки от които на стойност по 20 лева. С тях притежателите им ще могат да пазаруват в магазините, които са част от веригите „BILLA", „LIDL", „KAUFLAND", както и други, които допълнително ще бъдат обявени на сайта на омбудсмана. Ваучерите ще бъдат раздадени по предварително уточнени поименни списъци, предоставени от НОИ. С тях ще бъдат подпомогнати онези пенсионери, които няма да получат великденски надбавка.
Кампанията „Великден за всеки" - ,,Дари празник на баба и дядо" набира средства по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Българският Червен кръст (БЧК).
IBAN: BG53UNCR70001522802795
Банков код: UNCRBGGSF
Или със SMS 1255 – на стойност 1 лев, освободен от ДДС
Чрез on-line дарения от България и чужбина на сайта на БЧК - www.redcross.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов