Избрани Новини

"Пирин" е с проблеми и с ново попълнение

Орлетата ще имат 3 мача в рамките на 7 дни

ОФК Пирин отново изпитва трудности в подготовката за мача в понеделник. Както е известно, орлетата ще имат 3 мача в рамките на 7 дни, като стартират с гостуване на Верея на 05.03 от 17:30. Зелените нямат възможност да тренират в нормални условия вече трети ден след обилния снеговалеж, ниските температури и рязкото затопляне.
Старши треньорът Милен Радуканов изрази увереност, че въпреки трудностите, пиринци имат сили да се справят с тежката програма.
„Готови сме за мача, като се готвихме с настроение, въпреки че го правихме в зали и на изкуствени терени. За нас не е нещо ново, че имаме ключови играчи извън състава. Свикнали сме да ни е трудно“, обясни Радуканов .
От Пирин отпадат контузеният Тодоров и наказаният Сандев. С травма е още и Чапов.
„Гледахме мачовете на съперника до сега, като виждаме, че няма място за подценяване.“, каза още специалистът.
Днес следобед пиринци се подсилиха и с още едно попълнение – нападателят Преслав Йорданов. Всички фактически подробности са вече изчистени, като към момента се очаква единствено международния трансферен сертификат на голмайстора.
Йорданов изрази готовността си за игра и глад за голове, като се надява да може да вземе участие възможно най-скоро.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)