Избрани Новини

"Между два стола" ще седне Сливенският театър в Дупница

Тя е най-блестящата и играна комедия през втората половина на 20-ти век

Драматичен театър "Стефан Киров" - Сливен гостува на Драматичен театър „Невена Коканова“ - Дупница с постановката "Между два стола".

"Между два стола" е най-блестящата и най-играната комедия през втората половина на 20 век, а пиесите на Рей Куни са любими заглавия в афиша на българските театри от близкото минало. Главната роля в пиесата изпълнява Герасим Георгиев - Геро, партнират му Николина Янчева, Вяра Начева, Ивайло Гандев, Августин Демерджиев, Димитър Марков.
"Между два стола" е типична пиеса на ситуациите. Така че, дали таксиметровият шофьор Джон /в ролята - Герасим Георгиев -Геро/ се намира в Лондон, София, Варна, Габрово или Сливен, той се опитва да се справи с трудното положение „между два стола" и да направи правилния избор. Джон е женен едновременно за две жени, които живеят в два различни квартала, в два различни апартамента. Всичко върви наред, когато една вечер той закъснява да се прибере. Естествено – и двете му съпруги звънят на полицията. Естествено и от двата полицейски участъци се отзовават. Естествено Джон трябва да отговори и на двете повиквания. От тук нататък възникват куп комични и абсурдни ситуации, от които Джон се опитва да се измъкне.

"Между два стола" ще се играе днес от 19:00 часа.
Билети на касата на театъра.
Цени на билетите: 8, 10 и 12 лв.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов