Избрани Новини

Младежи ГЕРБ провеждат 9-ти Зимен университет в Сандански

Над 120 младежи от цялата страна ще дискутират по различни теми

Младежи ГЕРБ провеждат 9-ия Зимен университет в Сандански днес и утре. Форумът се организира съвместно от Младежи ГЕРБ, Сдружение "Граждани за европейско развитие на България" и Фондация "Ханс Зайдел".

Събитието ще открие зам.председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов. В откриването ще участват още председателят на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, представителят на Фондация „Ханс Зайдел“ в България Богдан Мирчев, кметът на Сандански Кирил Котев, кметът на община Благоевград Атанас Камбитов и народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева.

По време на форума над 120 младежи от цялата страна ще дискутират по различни теми, свързани с политиката, Европейския съюз, икономиката и културата. Сред основните акценти на конференцията ще бъде Българското председателство на Съвета на ЕС и неговите приоритети. Сред гост-лекторите на форума са министърът на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова, председателят на Комисията по образувание и наука в Народното събрание Милена Дамянова, зам.министърът на икономиката Александър Манолев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев и др.

Събитието ще бъде открито днес от 9:30 часа, в парк-хотел „Пирин“ в гр. Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов