Избрани Новини

Д-р Андрей Ковачев проведе срещи в Пловдив с представители на Съюза на репресираните и с местната структура на МГЕРБ

Новините

04-02-2018, 12:22

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Приоритетите на българското председателство на ЕС и интеграцията на Западните балкани, както и борбата с фалшивите новини станаха акцент в дискусията

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и член на Председателството на Европейския парламент д-р Андрей Ковачев се срещна с представители на Съюза на репресираните в Пловдив. Основната тема на състоялата се дискусия бе изучаването на комунизма в училище и необходимостта младите поколения да познават историята на този период такава, каквато е била. Съвременници и участници в събитията разказаха покъртителни истории за зверствата и ужасите на комунистическия режим, на които са били свидетели.
По-късно д-р Андрей Ковачев се срещна и с младежката организация на ГЕРБ в Пловдив. Обсъдени бяха широк кръг от теми, като мигрантската криза, Брекзит, членството на България в Шенген, бъдещето на ЕС и многогодишната финансова рамка.

Приоритетите на българското председателство на ЕС и интеграцията на Западните балкани, както и борбата с фалшивите новини станаха акцент в дискусията. Евродепутатът отговори на въпроси на младежите за моделите на европейска интеграция и федерализма. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов