Избрани Новини

Кметът Камбитов: До месец май бюджетът на "Пирин" е осигурен

Кметът на Благоевград даде старт на подготовката на ОФК "Пирин”

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов даде старт на подготовката на ОФК „Пирин“ за пролетния дял от шампионата.Той приветства ръководството на тима и играчите, като им  пожела победи.  „Футболистите могат да тренират спокойно и да се фокусират върху двубоите, които предстоят. До месец май бюджетът е осигурен . Дай  Боже да бъде един успешен сезон! Задачата е една – да останат в „А“ група“. Община Благоевград трудно може да издържа отбора, знаете, че бюджетът е около 2,5 млн. лева, без стратегически спонсори няма как да се справим. И в момента търсим такива. В края на януари приемаме и общинския бюджет, там също има заложени средства. От финансова страна, спрямо това , което е договорено с ръководството, няма проблем. Доста скъпоплатени футболисти напуснаха, което ще позволи да оптимизираме разходите“ каза д-р Камбитов. Той поясни, че отборът ще разчита на надеждите от школата на „Пирин“
По време на старта, бе отслужен и водосвет за здраве и успехи от отец Петър.  По време на старта на подготовката присъстваха още ръководството на ОФК „Пирин“, представители на бизнеса, фенове на благоевградския тим.
 На 9 и 10 януари футболистите на ОФК „Пирин“ ще преминат не преминат медицински прегледи и изследвания. Подготовката ще премине на два етапа – първи в Благоевград и втори в Турция.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов