Избрани Новини

ТОТО печалби валяха на площада в Петрич

Део връчи чисто нов автомобил и чекове за над 80 000 лева на късметлии

На Йордановден, 6 януари, Българският спортен тотализатор организира истински празник за жителите на Петрич. Поводът за съботното събитие на централния площад беше връчването на голямата награда – луксозен автомобил, спечелен от играта „Втори ТОТО шанс“ на „Тото 2 – 6 от 49“. Бяха връчени и чекове за над 80 000 лева на късметлии от града, спечелени само през последните две седмици от участници в игрите на Спорт Тото. Две от наградите - за 50 000 и 10 000 лева са от талоните на моментната лотарийна игра „Празнични печалби“.
Името на собсвеника на Форд Куга е Зорница Енчева. Тя е на 30 години и късметът й се усмихва в коледния тираж на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Младата дама получи ключовете за своята кола от водещия на предаването Спорт Тото по БТВ – Део и Емил Кехайов, директор на Югозападна регионална дирекция на БСТ. Г-н Кехайов честити на печелившата и й пожела много здраве и вълнуващи пътешествия с новата придобивка, а на всички присъстващи да вярват в късмета си и да участват редовно в игрите на Спорт Тото.    
Освен хубавата музика, за празничното настроение на присъстващите допринесе и участието им в специално организираната от родния тотализатор томбола с много награди и изненади.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов