Избрани Новини

Зам.министър Деница Николова откри обновената сграда на община Сандански

Стойността на реализирания проект е 487 539,20 лв.

Днес, в присъствието на Деница Николова, зам.министър на регионалното развитие и благоустройството, Бисер Михайлов - областен управител на Област Благоевград, ръководството и служители на община Сандански, медии и граждани, бе официално открита сградата на община Сандански.
След успешното приключване на проекта една важна за всички жители обществена сграда придоби нов, съвременен облик.
С реализиране на проекта „Енергийната ефективност на административна сграда – Общинска администрация Сандански, община Сандански“ се повиши енергийната ефективност в сградата на общинската администрация, с което се намалиха разходите за енергия и крайното енергийно потребление. Осигури се по-добро качество на въздуха, условия за живот и работна среда.
Кметът на община Сандански Кирил Котев благодари за доброто сътрудничество на МРРБ и екипа по проекта и пожела на всички успехи и нови перспективи.

Зам.министър Николова поздрави кмета на община Сандански за успешното приключване на проекта и отличната съвместна работа между община и министерство. Стойността на реализирания проект е  487 539,20 лв.
Преди една година в сградата на общината бе открит и панорамният асансьор, в съответствие с изискванията за достъпна среда за населението.
Административното обслужване, което е основна част от функцията на всяка община, също бе значително подобрено с нов административен център и качествени административни услуги.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)