Избрани Новини

Блъснаха пешеходка на пешеходна пътека в Благоевград

Крими

22-12-2017, 15:48

Снимка:

bilagoevgrad.utre.bg

Автор:

blagoevgrаdutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Прокуратурата разпореди общонационална проверка на всички пешеходни пътеки

Жената е с натъртвания на ляв крак и лява ръка

През изминалото денонощие в Благоевградска област са станали следните ПТП:

- На 21.12.2017г. около 17:00 часа на ПП1 Е-79 62-годишна водачка от гр.Велико Търново, управлявайки лек автомобил „Опел Корса“ в посока от Благоевград към София, губи контрол над автомобила, излиза вдясно от пътното платно, преминава през разделителна ивица между бензиностанция и Е-79, удря последователно два пътни знака и се спира в рекламен билборд на бензиностанцията. С фрактура на носа и дясно коляно е пострадала водачката на автомобила, която е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград.

- На 21.12.2017г. около 17:45 часа в Благоевград лек автомобил „Деу Нубира“ с 30-годишен водач от Благоевград, движейки се по ул.“Ал. Стамболийски“ и завивайки на ляво, не пропуска и блъска 42-годишна жена от Благоевград, пресичаща на обозначено за целта място. С натъртвания на ляв крак и лява ръка е пострадала пешеходката, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

- На 21.12.2017г. около 19:15 часа в с.Кочан, общ.Сатовча, лек автомобил „Ситроен Ксара“ с 50-годишна водачка от с.Сатовча, движейки се с несъобразена скорост, блъска лек автомобил „Фиат Пунто“, паркиран вдясно на ул.“Септемврийска“. С оток на челото и без опасност за живота е пострадало 11-годишно момиче от с.Сатовча, пътуващо в лекия автомобил „Ситроен“. След извършен медицински преглед детето е освободено за домашно лечение.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов