Избрани Новини

Холандската фондация "PROMOTIE” отново зарадва санданчани в нужда пред Коледа

Дарението бе разпределено между ветерани от войните, военноинвалиди, потребители на социални услуги

Дарението на  холандската фондация „PROMOTIE”  и тази година зарадва много нуждаещи се в навечерието на Коледа и Нова година. То е на стойност 8 312 лв. Бе разпределено  между ветерани от войните, военноинвалиди, потребителите на резидентните социални услуги, функциониращи на територията на община Сандански, най-тежките случаи от включените в проекта „Независим живот за гражданите на Сандански“, личните асистенти от Национална програма „Асистенти на хора с увреждания“, някои от най-тежките случаи на лица, подали молба до Кмета на община Сандански за безвъзмездна финансова помощ, лица подадени от отделите „Социална закрила“, „Хора с увреждания и социални услуги“ и „Закрила на детето“ при Дирекция „Социално подпомагане“ – Сандански

Всички, общо 300 хранителни пакета, на стойност 28 лв. единия, съдържащи най-необходимите хранителни продукти, бяха предадени лично на адрес. Кметовете на населените места раздадоха пакетите на хората от своите села.

Ръководството на общината прецени, че в тези светли дни преди Коледа трябва да се зарадва всеки човек, а най-вече хората в неравностойно положение и социално слабите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов