Избрани Новини

Съдят 35-годишен, създавал порнографски материали с 14-годишно момиче

Крими

20-12-2017, 13:49

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Мъжът изнудвал момичето през два профила в социалните мрежи

Районна прокуратура – Елена внесе в съда обвинителен акт срещу 35-годишен мъж, който чрез мобилен телефон събирал информация за непълнолетно лице с цел създаване на порнографски материали.

Обвинението срещу Адриан И. е за това, че за времето от 19.07.2016 г. до 16.09.2016 г., в село  в  община  Свищов, чрез пет отделни деяния, при условията на продължавано престъпление, чрез мобилен телефонен  събирал информация за момиче на 14 години и установил контакт с нея за създаване на порнографски материал (създал два броя видеофайл  и три броя дигитални снимки, съдържащ порнографски материал).

В началото на 2017 г. пострадалото момиче и приятелката й публикуват във Фейсбук своя обща снимка. Тогава получава покана за приятелство от лице, регистрирало профил „Анцата Илиев“, на 19 години, с публикувана снимка на атлетично момче. Двамата започват да разговарят през чата на социалната мрежа Фейсбук – Месинджър, а по-късно си разменят мобилните телефонни номера. Мъжът зад профила е обвиняемият - от свищовско село, работи, на 35 години. Обвиняемият е регистриран в социалната мрежа Фейсбук с два профила – Анцата Илиев и Копеле по неволя. След това той преименува профила си от Анцата Илиев на Пламен Атанасов и с този профил продължава да си пише с момичето. Месец след като се запознават, предлага на ученичката „да станат гаджета“, но отказва да се срещнат. След известно време обвиняемият й предлага да я запознае с негов „приятел“, зад чийто профил във  Фейсбук  отново е той.  По този начин обвиняемият през двата профила във Фейсбук влиза в контакт с ученичката  и започва да събира информация за нея. В този период между нея и „Пламен“, започват да възникват кавги по телефона. При тези скарвания  „приятелят“ предлага да ги сдобри, но иска ученичката да му се отблагодари, като си направи гола снимка и да му я изпрати. Първоначално тя не се съгласява, но по-късно склонява, за да може да се сдобри с Пламен, когото обича.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов