Избрани Новини

Цветан Цветанов: Всичко, което правим, е в интерес на гражданите

Мисия

13-12-2017, 12:46

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На благотворителна вечер в Арбанаси областната структура на ГЕРБ събра 7800 лв. в подкрепа на музикални таланти с физически увреждания

Всичко, което правим, е в интерес на гражданите, които разчитат на отговорните решения и политики на ГЕРБ. По време на предстоящото европредседателство България ще се представи отлично и ще имаме още по-добра перспектива за развитие. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на благотворителна вечер в Арбанаси.

Събитието се организира за втора поредна година от областната структура на ГЕРБ – Велико Търново, в подкрепа на млади музикални таланти с физически увреждания. Заедно с Цветанов на благотворителното събитие присъстваха и другите великотърновски депутати от ГЕРБ, кметовете от ГЕРБ в областта и представители на местната власт, областният управител, членове на всички общински организации на партията в региона, а също активисти от структурите на жените, предприемачите, младежите и старейшините, както и симпатизанти. Символичен домакин на събитието бе областният лидер на ГЕРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов.

Той и председателят на най-голямата парламентарна група Цветан Цветанов благодариха на присъстващите за единството и съпричастността. Цветанов изрази признателност към областната структура на ГЕРБ. По думите му благодарение и на нея правителството на Бойко Борисов има тази стабилност, за да се осъществяват желанията на хората. Цветанов подчерта, че откакто има ГЕРБ - вече 11 години, партията има 11 изборни победи, като ще продължава да реализира успешните си политики. „И през 2018 г. ще продължим да сме в постоянен контакт с представителите на местната власт и ще подкрепяме общините“, категоричен бе Цветан Цветанов, който благодари за работата на Даниел Панов, на кметовете и общинските съветници от ГЕРБ в региона.

„Когато сме заедно и единни постигаме успехи“, каза Даниел Панов, като призова съмишлениците си да останат все така обединени и отдадени на добри каузи.

Общо 7800 лева бяха събрани по време на благотворителната вечер. Така Цветан Цветанов и областната организация на ГЕРБ отново подкрепиха родни творци в неравностойно положение. В навечерието на коледните празници, 11 млади музикални таланти с физически увреждания от страната получиха като подарък също и двудневно посещение на Велико Търново и неговите забележителности.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)