Избрани Новини

Премиерата на новата песен на Лепа Брена предизвика рекорден интерес

На 18 декември спектакълът в София ще започне с 30-минутен биографичен филм за звездата

Символът на балканската музикална сцена Лепа Брена, която след по-малко от месец ще зарадва публиката в Арена Армеец, представи вчера новата си песен "Zar je važno da l' se peva ili pjeva?". Премиерата на парчето, както и на клипа към него, предизвика огромен интерес от страна на феновете на звездата, като още с публикуването в социалните мрежи и сайтовете за видеосподеляне събра рекорден брой положителни коментари и близо половин милион харесвания.

Песента ще бъде част от новия албум на любимката на Балканите, който предстои да излезе на пазара в най-скоро време. Сингълът ще бъде част от изненадите на певицата за родната публика на 18 декември. Видеото към новия хит включва любопитна препратка към сръбския филм с участието на Брена „Hajde Da Se Volimo“, като загатва, че скоро може да се очаква 4-та част на комедийната лента.

На 18 декември вълнуващият спектакъл в София ще започне с 30-минутен биографичен филм за живота и кариерата на звездата, който публиката в Арена Армеец ще има възможност да види за първи път у нас. Гост-изпълнител на концерта ще е синът на юголегендата - Стефан Живойнович, като двамата ще изпълнят заедно и обща песен. Това ще бъде дебют за талантливия младеж пред българските почитатели на сръбската певица.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)