Избрани Новини

Сапарева баня отново e с редица номинации в Годишните награди за туризъм

В миналогодишния конкурс Сапарева баня бе отличена за балнео и СПА туризъм

И тази година община Сапарева баня получи няколко номинации от Министерство на туризма и е финалист в цели пет категории на Годишните награди в туризма за 2017 г. Малката курортна община кандидатства и е номинирана в категориите: "Община на 2017 г. за балнео и СПА", "Община на 2017 г. за планински туризъм", "Туристическа дестинация", „Туристическо събитие” и „О...бщина на 2017 за културно-исторически туризъм”.

В посочените категории всеки, който желае, може до подкрепи Сапарева баня до 10 декември и да гласува в платформата: http://tourismawards.bg/.
За реален глас ще се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес ще се регистрират като недействителни.

Това е второто издание на наградите. В миналогодишния конкурс община Сапарева баня бе отличена от Министерство на туризма за балнео и СПА туризъм в категорията "Община на 2016 г. за балнео и СПА туризъм".

И второто издание на призовете е организирано в 16 категории, които ще представят постигнатото през изтеклата година. Наградите ще бъдат връчени на победителите на тържествена церемония на 12 декември 2017 г. в София.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)