Избрани Новини

Блъснаха 7-годишно дете в Петрич

Внезапно изскочило на пътното платно, а шофьорът карал с висока скорост

През изминалото денонощие в Благоевградска област са станали следните ПТП:
- На 23.11.2017г. около 9:00 часа в района на ул.“Цар Иван Шишман“ в гр.Сандански лек автомобил „Пежо“ с 32-годишна водачка от гр.Сандански, при навлизане в кръстовище блъска в дясната странична част движещ се по път с предимство лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 69-годишен водач от с.Зорница. В резултат на удара лекият автомобил „Фолксваген Поло“ се измества и се блъска в задната част на паркиран отдясно лек автомобил „Фиат Пунто“, който от своя страна отскача и удря паркиран пред него лек автомобил „Опел Агила“. Пострадала, с хематом на двата крака, е жена на 72 години от с.Зорница, пътуваща в лекия автомобил „Фолксваген Поло“. След извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

- На 23.11.2017г. около 16:50 часа на ул.“Солунска“в Петрич лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 39-годишен водач от с.Камена, общ.Петрич, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, блъска 7-годишно момче от Петрич, което внезапно изскочило на пътното платно. Детето е пострадало с охлузвания в областта на главата и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение.

- Бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК е образувано срещу П.П. /55г./ от Перник. Около 8:40 часа на 23.11.2017г. на ПП1 Е-79 в района на КПП-Бело поле  управлявал товарен автомобил „МАН“ с наличие на 1,98 промила алкохол в издишания въздух.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов