Избрани Новини

Рок група "Хоризонт" закри Фестивала на греяното вино (снимки)

Фестивалът е първи по рода си в страната

В последния ден от фестивалната фиеста на греяното вино жители и гости на града се насладиха на разнообразните кулинарни и питейни изкушения под акомпанимента на рок бандата "Хоризонт".  Фестивалът се проведе в четири поредни дни и посрещна едни от най-добрите български изпълнители. Стартът поставиха шумните  "Обратен ефект", във втората вечер златните хитове на  Илия Ангелов от  "Диана Експрес" подгряваха посетителите на феста. В съботнарта вечер Монти от  "Ice Cream" излезе на сцената за доброто настроение на ценителите на виното. Фестивалът на греяното вино закриха рок легендите от група "Хоризонт".

Гостите на феста можеха да избират измежду десетки различни вкусови вариации на гроздовата  напитка, както и да похапнат разнообразни месни и други кулибнарни изкушения.

Фестивалът на греяното вино е първият по рода си. Събитието акцентира върху изобилието от рецепти за любимата напитка в студените месеци - греяното вино.

Стартът на фестивала бе даден на 16-ти ноември в Благоевград. Това беше и първото място от обиколката, която предстои. Фестивалът на греяното вино ще посети и други градове от Югозапада.Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден