Избрани Новини

Вижте топ 5 на предпочитаните места от студентите за 8-ми декември

Животът

20-11-2017, 13:12

Снимка:

Община Банско

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Последен ден за промоционалните лифт-карти в Банско за 2017/2018

Много опции се надпреварват за хилядите студенти от Благоевград

По-малко от месец преди 8-ми декември повечето студенти вече са направили своя избор къде да празнуват. Тези, които още не са решили, могат да избират между луксозни хотели, къщи за гости, хижи и огромен брой ресторанти и механи.

Тази седмица в рубриката "ТОП 5" БНТ  попита "Кои са най-предпочитаните места за посрещане на студентския празник в област Благоевград”?

На пето място в класацията зрителите са посочили студентските квартири. Те са предпочитани от младежите, най-вече защото това е и най-евтиният начин да посрещната празника.

На четвърто място се нареждат хотелите в Сандански. В Южния град могат да се съчетаят нощните купони с релаксиращи СПА процедури през деня преди и след празника.

Къщите за гости в села като Баня, Елешница, Лещен и Ковачевица също са предпочитани от много студенти. Това им отрежда трето място в класацията.

На второ място по предпочитания зрителите са посочили заведения в Благоевград. В града има два университета и няколко колежа, в които учат хиляди студенти и много от тях ще посрещнат именно тук празника си.

Първото място в класацията е за заведенията в Банско и Добринище. Изобилието от традиционни механи, атрактивните пакети на хотелите и качественото обслужване създадоха перфектните условия за доброто прекарване на студентите там през последните години.

Според хотелиери тази година в Банско ще празнуват около 20 хиляди студенти, съобщава БНТ.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов