Избрани Новини

Кухнята за бедни отново раздаде храна на социално слаби благоевградчани

Мисия

20-11-2017, 12:32

Снимка:

Кухня за бедни (фейсбук)

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кухнята за бедни отново зарадва хората с борш (Снимки)

Получи и голямо дарение от местна фирма

Тази неделя (19.11.2017) доброволците от кухнята за бедни към църквата "Св. Николай Чудотворец" в квартал "Грамада" в Благоевград раздадоха над 100 порции на социално слаби съграждани. Менюто беше боб, салата ориз със зеленчуци, туршия и хляб. Хората, които са записани в кухнята, останаха много доволни от комбинацията на продуктите.

Доброволческата кухня към църквата получи и голямо дарение от боб и ориз от местна фирма, търгуваща с хранителсни стоки. То ще стигне за готвене за целия зимен сезон. 

Ако искате да получите повече информация как може да сте полезни на инициативата може да отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопска света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград. Необходимо е само желание!

На тези места може и да се осведомите за текущите работилници, които църквата организира - хорово пеене, рисуване, "Неделно училище" и журналистически клуб.

Информация за текущите нужди на църквата и кухнята също може да откривате, ако се присъедините във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)