Избрани Новини

Баща-насилник на 10-годишната си дъщеря ще лежи 8 години в плевенския затвор

Наказанието ще се търпи при строг режим

8 години лишаване от свобода при строг режим ще изтърпи 36-годишният Кенан Мустафов, след като на 14 ноември тази година Върховният касационен съд потвърдил постановената ефективна присъда и тя влязла в сила.

Осъденият Мустафов е бил признат за виновен и от трите съдебни инстанции  за извършени блудствени действия като продължавано престъпление с родната си 10-годишна дъщеря, както и за склоняването на малолетните си син и дъщеря  да гледат порноклипове със сношения между лица от различни полове. 36-годишният баща използвал отсъствието на съпругата си и изградената подчиненост у децата към него.

Първоначално състав на Търговищкия окръжен съд го осъдил на 10 години и 6 месеца лишаване от свобода при строг режим. Апелативният съд във Варна намалил наказанието му на 8 години лишаване от свобода. С решението си Върховния касационен съд потвърдил присъдата на въззивната инстанция.

Бащата-насилник ще изтърпи ефективна присъда при строг режим в плевенския затвор. От началото на досъдебното производство срещу него той е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“, като срокът на първоначалното задържане ще бъде приспаднат от наказанието.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов