Избрани Новини

Банскалии и разложани заедно помагат на възрастно семейство

Баба Росица и дядо Костадин от Разлог останаха без покрив при пожар

В Разлог баба Росица и дядо Костадин пострадаха при големия пожар и останаха без покрив.  Семейството няма финансовата възможност да поправи покрива и за това се обърнаха към своите съграждани с молба да им се помогне. Целият втори етаж е наводнен, без ток, с напукани стени и изгорели врати. Хората искат единствено да могат да спасят къщата си от разрушаване, като се смени изгорелия покрив. Семейството има и кредит от 1000 лв., който изплаща в момента със своите пенсии от общо 400 лв. Баба Росица има открита сметка в Уникредит Булбанк, по която получава пенсията си. Дарения могат да бъдат направени по нейната сметка: BG53UNCR75274063098817 - Роска Стоилова Мардова. Кутия с дарения ще бъде поставена и във фризьорския салон "Ели"на улица "Бяла река".

Сигналът за бедстващото семейство фейсбук групата "Бъди човек - Разлог" получи от Тодор Пахов, чиито баба и дядо са техни съседи. Приятелите от Банско застават плътно зад тях в тази обща кауза и вече започнаха да набират средства за сменяването на покрива.

Всеки, който иска да помогне, да дари средства по сметката на баба Росица или в кутиите, които ще бъдат поставени в магазина на Тодор Пахов в Банско срещу Пощенска банка и Фризьорски салон "Ели" в Разлог, призовават инициаторите на дарителската кампания.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов