Избрани Новини

Л. Павлова подписа споразумение за партньорство с Камарата на строителите

Сега е моментът да представим възможностите на българския бизнес

Благодаря за ангажираността и съпричастността на Камарата на строителите в България (КСБ), с чието ръководство днес подписахме споразумение за партньорство по повод предстоящото първо Българско председателство на Съвета на ЕС 2018. Това заяви министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова, предаде пресслужбата на министерството по европредседателството.

Пред ръководството на КСБ тя посочи, че сега е моментът да представим възможностите на българския бизнес, защото в продължение на шест месеца България ще е под прожекторите на Европа. „При подписването обсъдихме идеи, които ще могат да се реализират и чрез индивидуално партньорство с членовете на Камарата на строителите в България, доказала се не само като основен фактор в строителния сектор на национално ниво, но и като стратегически партньор в международен аспект“, заяви министър Павлова.

„С председателя на Управителния съвет на КСБ инж. Николай Станков и заместник-председателя на Управителния съвет на КСБ Илиян Терзиев обсъдихме също високото ниво на подготовка на българската държава за първото й ротационно председателство на Съвета на ЕС и локациите в София, които ще пленят очакваните 22 000 делегати през първите 6 месеца на 2018 г.“, добави тя.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)